Επικοινωνία

Ya Cafe • Restaurant
Διεύθυνση : Λ. Καννελοπούλου 4 (Πρώην Κατεχάκη) Τ.Θ. 14185
Τηλέφωνο : 210-77.11.480 και Φαξ: 210-77.11.674
Υπεύθυνος Εκδηλώσεων & Catering: N.Καυκάς.
E-mail: yaresto@otenet.gr

επικοινωνία Ya Cafe Restaurant

Τρόποι Πρόσβασης στο Υα

Δυνατότητα πρόσβασης στο Υα υπάρχει με μετρό (στάση«Κατεχάκη») και λεωφορείο (στάση Λ. Μεσογείων ή Λ. Κανελλοπούλου), με τα πόδια σε απόσταση 10 λεπτών από τις κοντινότερες στάσεις λεωφορείων και μετρό ή και με αυτοκίνητο. Παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ στο χώρο του Άλσους του Στρατού.
Για λιγότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

ΠΕΖΟΙ (δέκα λεπτά από τις στάσεις λεωφορείων και μετρό).

METPO- Στάση «Κατεχάκη»
Κατεβαίνετε στη στάση «Κατεχάκη» και κατευθύνεστε προς το Νοσοκομείο 401 που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κατεχάκη (Λεωφ. Π. Κανελλοπούλου). Προχωράτε ευθεία και διασχίζετε τη σιδερένια πύλη στο τέλος του πάρκου, όπου υπάρχει η σχετική σήμανση προς θέατρο Badminton που σας οδηγεί μετά από απόσταση 200 μέτρων στο Ya Cafe.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Στη Λ. Κατεχάκη (Λ. Π. Κανελλοπούλου):
Χρησιμοποιώντας τις γραμμές 140, 242 και 251 ( με τελευταίο δρομολόγιο από το τέρμα στις 20.30), κατεβαίνετε στη στάση «Νοσοκομείο Αεροπορίας» επί της Λεωφόρου Κατεχάκη (Λεωφ. Π. Κανελλοπούλου), εισέρχεστε στο πάρκο Γουδή από την είσοδο για τους πεζούς που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην περίφραξη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης στη Λεωφόρο Κατεχάκη (Λεωφ. Π. Κανελλοπούλου). Προχωράτε ευθεία και διασχίζετε τη σιδερένια πύλη στο τέλος του πάρκου, όπου υπάρχει η σχετική σήμανση που σας οδηγεί μετά από απόσταση 200 μέτρων στο Ya Cafe.
Στη Λ. Μεσογείων (Σχολή Αστυνομίας):
Χρησιμοποιώντας τις γραμμές 046, 408, 419, Α5, Β5, Γ5 και Χ95, κατεβαίνετε στη στάση «Σχολή Αστυνομίας» επί της Λεωφόρου Μεσογείων και προχωράτε δεξιά με κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας. Λίγα μέτρα πιο κάτω εισέρχεστε στο πάρκο από την είσοδο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Υπουργείο Ανάπτυξης και το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και ακολουθώντας τη σήμανση φτάνετε στην είσοδο του Ya Cafe.

ΜE AYTOKINHTO (δωρεάν πάρκινγκ στον χώρο του Άλσους Στρατού).
Από τη Λεωφόρο Μεσογείων κατευθύνεστε στη Λεωφόρο Κατεχάκη προς Καρέα και στο τέταρτο φανάρι στρίβετε δεξιά προς το Άλσος Στρατού (Πάρκο Γουδή). Συνεχίζοντας ευθεία πριν το Θέατρο Badminton στρίβετε αριστερά προς Ya Cafe.
Από τα νότια προάστια μέσω της Λεωφόρου Καρέα και Λεωφόρου Κατεχάκη και από τα ανατολικά προάστια (Μεσόγεια) μέσω της Αττικής οδού και της Περιφερειακής Υμηττού (έξοδος Υ1 Κατεχάκη) και με κατεύθυνση τη Λ. Μεσογείων, περνώντας το φανάρι της διασταύρωσης του Παπάγου, στρίβετε αριστερά στο φανάρι προς το Άλσος Στρατού (στο Πάρκο Γουδή). Συνεχίζοντας ευθεία θα συναντήσετε το Θέατρο Badminton. Υπάρχει σχετική σήμανση δεξιά προς Ya Cafe.

χάρτης Ya Cafe

Άτομα με κινητικά προβλήματα

Το Ya Cafe σχεδιάστηκε ώστε να διεσφαλίζει την προσβασιμότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα. Υπάρχουν επίσης τουαλέτες ειδικά διαμορφωμένες για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Ειδικός χώρος για βρέφη


Στιο Ya Cafe θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διαθέτει επιπλέον βρεφική αλλαξιέρα για τη φροντίδα των μικρών μας φίλων, για... κάθε ενδεχόμενο.logo Ya Cafe Resto

Διεύθυνση : Λ. Καννελοπούλου 4 Τ.Θ. 14185
Τηλέφωνο : 2107711480